İZMİR / BAYRAKLI - Halit Özpirinç Anadolu Lisesi

Ara

Yaşar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Yeşil ve Mavi İnnovasyon Kampı" konulu etkinliğe 10 öğrencimiz katılmıştır.

Ara

Kas

Masa Tenisi İzmir 1.liği yine okulumuzda.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmen olduğu 24 Kasım 1928 yılından sonra, 1981 Atatürk yılında öğretmenler günü olarak ilan edilmiştir. Bu tarihten yana ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Dünyanın en kutsal vazifesini kendisine yaşam tarzı benimsemiş, gözü pek, yüreği güzel öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutlarız.

Kas

Bayraklı Kaymakamlığı ve Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına okulumuz tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni öğretmen ve öğrencilerimizin özverili çalışmaları sayesinde başarıyla gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

"2022 - 2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" okulumuz konferans salonunda idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla büyük bir coşku içerisinde kutlandı.

Ekm

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DEPREM TATBİKATI OKULUMUZDA BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ekm

2023-2023 eğitim-öğretim yılı başlarında "HÖAL Girişimcilik Kulübü" olarak ilk siparişlarımizi tamamlamış bulunmaktayız.

Ekm

Halit Özpirinç Anadolu Lisesi 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 1.dönem 1.sınav takvimi aşağıda yer almaktadır.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası okulumuzda idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile kutlanmıştır.