İZMİR / BAYRAKLI - Halit Özpirinç Anadolu Lisesi

REST e-Twinning Proje Tanıtım Sayfası

REST (Relax,Enjoy and Smile Together)

DESCRIPTION

Nowadays, the economic, health and environmental problems experienced all over the world have made it impossible for people to remain happy and calm. The incidence of anxiety and depression has increased among the individuals who cannot remain happy and calm, and this has reduced their motivation to live a qualified life, be competent in social areas and learn. This situation increased after the pandemic. Especially teenagers started to leave school early with the feeling of inadequacy in academic areas. In addition, natural disasters, wars and being unprepared for them damaged their emotional and physical well-being. For these reasons, participants were able to realize their abilities to cope with the stresses of life. Our primary goal in this project in which they can work efficiently and contribute to society is to provide participants with the ability to be physically, mentally, emotionally and socially well-being.

PROJEMİZ

Günümüzde tüm Dünya genelinde yaşanılan     ekonomik, sağlık ve çevresel sorunlar insanların mutlu ve sakin kalabilmelerini imkansız hale getirmiştir .Mutlu ve sakin kalamayan bireylerde kaygı düzeyi ve depresyon görülme sıklığı artmış ve bu da onların  kaliteli yaşama ,sosyal alanlarda yeterli olabilme ve öğrenme motivasyonlarını düşürmüştür.Bu durum pandemi sonrası artış göstermiştir.Özellikle ergenlik çağındaki çocuklar akademik alanlarda yetersizlik hissi ile okulu erken terk etmeye başlamışlardır.Ayrıca yaşanılan doğal afetler, savaşlar ve bunlara hazırlıksız yakalanmak duygusal ve bedensel iyi oluş hallerine zarar vermiştir.Bu sebeplerle katılımcıların yaşamın stresleri ile baş edebildiği yeteneklerinin farkına varabildiği ,verimli çalışabildiği ve topluma katkıda bulunabildiği bir proje ile  katılımcılarda bedensel ,zihinsel,duygusal ve sosyal anlamda iyi olma becerisi kazandırmak bizim öncelikli hedefimiz oldu.

Tanıtım Videosu için BURAYA tıklayınız

For Description Video click HERE