T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BAYRAKLI - Halit Özpirinç Anadolu Lisesi

NOW (Nature Often Welcomes) Tanıtım Sayfası

Proje Adı: NOW(Nature Often Welcomes)

Doğanın çocukların psikolojik ve fiziksel gelişimi ve refahı için stresi azaltma, daha iyi sağlık, daha iyi yaratıcılık ve konsantrasyon gibi pek çok olumlu faydası vardır, ancak onlar doğadan uzakta büyüyorlar. Yaşadıkları ortamı bilmeden günlük hayatlarını sürdürüyorlar. Öte yandan yeni teknolojiler her geçen gün ya daha kolay öğrenmemize ya da kültürel, dilsel ve sosyal engelleri aşmamıza yardımcı oluyor. Bu nedenle öğrencilerin çevrelerini eğlenceli ve interaktif bir şekilde öğrenmelerini sağlamak amacıyla projemizi bu teknolojik cihaz ve uygulamalarla gerçekleştirmeye karar verdik.

 

İşte bu fikirlerden yola çıkarak temel amacımız doğayı koruyarak sürdürülebilirliği sağlamak ve ihtiyaç duyduğumuzda doğanın bizi nasıl karşıladığını göstermektir. Ayrıca öğrencilere doğada yaşama becerisi kazandırmayı da hedefliyoruz.

Kurucu Ortaklar

Necla YILDIZ Turkiye -Marc STECKLER Fransa 

 

 

Project Name: NOW (Nature Often Welcomes)

Nature has a lot of positive benefits for children's psychological and physical development and well-being, such as stress reduction, better health, better creativity and concentration ,but they are growing up away from the nature.They are very busy with technological devices in their daily lives without knowing the environment they live in.On the other hand , new technologies help us every day, either to learn easier or break cultural,linguistic and social barriers. Thats why we decided to carry out our project by means of these technological devices and applications  to make the students learn their environment in a  funny  and interactive way.

 

So, based on these ideas, our main goal is to protect nature and provide sustainability and show how nature welcomes us whenever we are in need.We also aim to provide the students with skills to live in nature.

 

26-12-202326-12-202326-12-202326-12-2023

Tanıtım Videosu:

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 07.02.2024 10:00 - Görüntülenme: 85
  Beğen | 1  kişi beğendi